la dispozitia TA
0721274576
Cosul de cumparaturi
Tae-Bo Traieste BIO
Yahoo Messenger - contacteaza-ne online YouTube SolutiaIdeala Facebook SolutiaIdeala Blogger SolutiaIdeala RightIco

HydroShape incorporeaza 6 elemente intr-o singura “capsula”:
> Bicicleta
> Apa
> Hidromasaj
> Ozon
> Cromoterapie
> Aromoterapie 

si este un best seller in centrele de fitness si spa din Europa datorita antrenamentului fizic eficient si placut, prin pedalare, dar si hidromasajului asigurat de dispozitiv in timpul exercitiului.

HydroShape este un dispozitiv atat de remodelare corporala cat si de recuperare medicala. 

Antrenamentul in apa este recunoscut pentru rezultatele obtinute in lupta cu kilogramelor in plus dar si pentru faptul ca protejeaza sanatatea articulatiilor, efortul fizic fiind unul moderat. Miscarea in apa este de 4 pana la 42 de ori mai eficienta decat pe uscat in timp ce corpul nu resimte efortul datorita faptului ca greutatea lui este preluata de aceasta.

Hidromasajul accelereaza efectele miscarii si topeste celulita din zonele sensibile. 14-16 jeturi de apa calda activeaza sistemul limfatic, eliminand aspectul de coaja de portocala.
Efectul utilizarii simultane a bicicletei si a hidromasajului va transforma grasimea in muschi intr-un timp foarte scurt.
Ozonul, cel de-al patrulea element eliberat de sistemul HydroShape in timpul tratamentului, stimuleaza productia de oxigen si are un efect similar cu cel al unui micropeeling.

HydroShape poate fi utilizat la orice varsta si este dedicat celor care isi doresc sa obtina rezultate rapide pentru silueta lor cu un efort moderat iar clipele dedicate exercitiului fizic sa fie adevarate momente de relaxare.

Aspectul modern al aparatelor Vacu Activ vor fi adevarate piese de design pentru orice centru de infrumusetare, sala de fitness sau spa iar personalizarea lor poate fi facuta in culorile dorite de client.Etichete: