la dispozitia TA
0721274576
Cosul de cumparaturi
Tae-Bo Traieste BIO
Yahoo Messenger - contacteaza-ne online YouTube SolutiaIdeala Facebook SolutiaIdeala Blogger SolutiaIdeala RightIco

Infrashape este rezultatul multor ani de cercetare asupra modului in care metabolismul poate fi imbunatatit pentru a evita acumularea grasimii in organism. Studiile arata ca grasimea se localizeaza numai in anumite parti ale corpului de aceea, vacuumul sau razele infrarosii aplicate pe zonele problema ajuta si imbunatatesc rezultatele exercitiilor fizice.

Infrashape combina pedalatul din pozitie orizontala, cu actiunea razelor infrarosii si a lampilor cu colagen. Tratamentul se face într-un scaun special creat sa mentina postura optima si sa utilizeze grupele potrivite de muschi.

Infrashape este un tratament pe care il poti face toata viata pentru ca imbina exercitiul fizic cu actiunea razelor infrarosii care contribuie la eliminarea tesutului adipos prin transformarea lui in energie. Se produce astfel o curatare a organismului de toxinele pe care le luam zilnic din apa, din aer si din alimente. Infrashape ajuta organismul sa neutralizeze aceste toxine ceea ce, pe termen lung, inseamna mai putine afectiuni.

AVANTAJE:
> Schimba forma si aspectul general al corpului tau. Reduce grasimea si te ajuta sa scapi de kilogramele in plus, fara a tine o dieta speciala
> Intareste musculatura, imbunataseste aspectul general
> Imbunatateste si accelereaza metabolismul. Datorita acestui fapt, devine o arma redutabila in lupta cu grasimea
> Curata organismul, prevenind riscul afectiunilor cardiovasculare
> Reduce nivelul de stres si anxietatea
> Rezultatele sunt pe termen lung. Chiar si dupa antrenament, corpul tau va lucre mult mai eficient si muschii vor arde tesutul de grasimeEtichete: