la dispozitia TA
0721274576
Cosul de cumparaturi
Tae-Bo Traieste BIO
Yahoo Messenger - contacteaza-ne online YouTube SolutiaIdeala Facebook SolutiaIdeala Blogger SolutiaIdeala RightIco

La TaeBo Toate energiile negative se risipesc😐

Posted by Mihaela Prisecaru on 30 Mai 2016
ORAR: Luni, Miercuri 18.30 by Cristian Popescu | Joi 18.00 by Cristian Popescu | Marti, Vineri 18.30 by Nicoleta Soare

TAE-BO SPECIAL  (Aerobic Program)

este un stil avansat de Tae-Bo ce are la baza elemente si coregrafii din stilul clasic de Tae-Bo combinate cu  programe complexe de bodysculpt (ce au ca rol tonifierea fiecarei grupe de muschi cat si arderea celulitei pe zone izolate si greu de lucrat prin alte metode), yoga (cu rol de relaxare, imbunatatirea concentrarii, atentiei, reflexelor), stretching (pentru suplete, mobilitate, articulatii, usurinta si corectitudinea executarii miscarilor de Tae-Bo etc), autoaparare (elemente si programe de Arte Martiale adaptate tie), salsa (pentru o buna dispozitie si relaxare).

Tae-Bo Point by Point Program

Conceput in iunie 2015 by Cristian Popescu este un program ce are la baza conceptele Insanity Workout&PILATES.

Tae-Bo PILATES

inglobeaza elemente speciale si eficiente din tehnicile de pilates, adaptate pe ritmul bpm al unei sedinte de TaeBo SPECIAL. Scopul lor este de a mari eficienta antrenamentelor, lucrand toti muschii in profunzime.

Tae-Bo STEP

este dezvoltat special pentru a creste eficienta rezultatelor in zona trenului inferior intr-un timp cat mai scurt. Programele sunt concepute concentrat pe problemele legate de zonele greu de lucrat, crescand nivelul efectelor anticelulitice pe tot corpul si in special in zona genunchilor, pulpelor, aripioarelor, feselor si a altor zone invecinate.Tonifica fesele, coapsele, te scapa de aripioare, subtiaza genunchii si gleznele, subtiaza talia si nu numai. Efectele precum fesele de negresa, talia de viespe, coapsele de diva nu mai reprezinta de mult o himera pentru practicantele Tae-Bo SPECIAL. Modelare corporala creste in eficienta cu 40% pentru brate/piept si spate si 60% pentru talie si picioare, micsorand in centimetri toate aceste zone. Rezultatele vizibile sunt sustinute de practicantele TaeBo STEP SPECIAL de-a lungul timpului recomandandu-l cu incredere. Daca vrei sa slabesti sau sa-ti cresti masa musculara, nu intarzia sa apelezi la consilierea GRATIUTA a specialistului TaeBo SPECIAL - Cristian.
Incearca si tu, inscriindu-te la acest curs cat mai repede !!!

de Cristian Popescu (05.10.2009)

TAE-BO SCULPT

a revolutioneaza lumea sportului prin faptul ca va inlocui aparatele de electrostimulare si cele de fitness reducand timpul in care veti vedea rezultatele pe corpul d-voastra.
TAE-BO SCULPT este o combinatie de miscari din TAE-BO special folosind ca resort o coarda elastica ce are ca rol marirea usoara a gradului de dificultate pentru anumite grupe musculare, izoland efortul pe diferitele zone ale corpului. Efectul va fi mult mai rapid si vizibil pentru ca este foarte important sa aratati bine pana la vara...
Miscarile sunt similare celor de TAE-BO special, modificate si adaptate noului sistem.

Ce este Tae-Bo?

Tae-Bo este ultima moda in materii de exercitii fizice,reprezentad o combinatie intre aerobic, balet, arte martiale, box, dans hip-hop si antrenament cu greutati. Intr-o ora de antrenament "se ard" cam 500 - 800 de calorii, comparativ cu 300 - 400 calorii pierdute in timpul unui antrenament clasic de aerobic sau alergat 1 ora. 
Acest "sport" imbunatateste echilibrul, coordonarea, mobilitatea, intareste musculatura si chiar sistemul osos.
Tae-Bo mai seamana si cu exercitiile de arte martiale, insa nu este un curs de autoaparare. Exercitiile cu un grad mai mare de dificultate, care implica lovituri inalte de picior si sarituri, sunt caracterizate de o mare solicitare a intregului corp si sunt cele care te vor ajuta sa arzi calorii. 
Tae-Bo poate fi un antrenament cardiovascular, cand este practicat corect.

Numele*: 
Localitatea*:   
Adresa de email*: 
Sunt de acord sa fiu contactat prin email si/sau telefonic
Telefon*: 
Mesajul dvs.*: 
Intrebare de securitate:  Cum se numeste cel mai eficient stil de modelare corporala?raspuns: taebo special
Raspuns la intrebarea de securitate*: Etichete:
shop_item_name